Top

Prezentácia ZMB pre American Academy v Bratislave

Prezentácia ZMB pre American Academy v Bratislave

Dostali sme pozvanie od pani Mgr. Alexandri Mikulovej z American Academy v Bratislave na prezentáciu Mórica Beňovského a Madagaskaru pre študentov tretieho stupňa. V stredu 15. júna 2022 sme navštívili American Academy so sídlom na Radničnom námestí v Prievoze. V priebehu necelých dvoch hodín sme študentom priblížili historické reálie a príbeh Mórica Beňovského, premietli sme im dokument z Madagaskaru „Masoala, miesto, kde to žije“ a oboznámili sme ich s činnosťou a aktivitami nášho Združenia so zameraním sa na náš aktuálny projekt „Komiks MÓRIC“. Naša prezentácia mala u prítomných študentov odozvu a zarezonovala, čoho dôkazom je aj spätná väzba, ktorú nám pani Alexandra Mikulová poslala druhý deň po prezentácii.

 

Dobrý deň, pán Dudlák, posielam Vám spätnú väzbu od niektorých žiakov a pár fotografií zo včera. Prajeme všetko dobré! Mgr. Alexandra Mikulová

Alex – Pacil sa mi ten dokument co tocili, ze tam ukazovali zivot na Madagaskare. Naučil som sa, ze vlastne Benovsky chcel ist na Taiwan ale skončil na Madagaskare. Ze ho zastrelili, ked po Francúzoch strieľal delom.  

Ella – Pacilo sa mi, ze vedel o tom velmi vela rozpravat, mal pripraveny dokument na pozeranie. Bolo mile, ze priniesol nalepky aj bankovky ako vyhry pre studentov. Bol velmi sympaticky a ochotny zodpovedat vsetky polozene otazky.

Adam – Prezentácia bola velmi zaujimava.  Pan Dudlák vedel veľmi dobre o Beňovskom rozprávať, a všeobecne bola ta prezentácia taktiež ako aj video veľmi obohacujúce.

Oskar – Páčil sa mi prednes, dĺžka bola primeraná, suveníry boli fajn. Video zaujímavé a poučné. Prednášku som si užil.

Laura – Čo sa mi na včerajšej prednáške páčilo bolo, že pán Dudlák vedel rozsiahle rozprávať o téme. Mne osobne Mórica Beňovského nesmierne priblížil zaujímavou formou. Páčila sa mi interaktívnosť prednášky. Chýbala mi v strede prestávka, ale neubralo to na kvalite prednášky.

– prezentácia ZMB v American Academy

– študentov sme oboznámili s našou tvorbou a aktivitami

– predstavili sme im MB ako našu významnú historickú osobnosť.

– študenti boli za ich aktivitu počas prezentácie odmenení

– premietli sme im náš dokument “Masoala, miesto, kde to žije

– auditórium študentov a pedagógov American Academy